Automoto
Automoto

Schumacher u javnosti prvi put nakon 10 godina? Svi su morali odložiti telefone zbog legendarnog Nijemca

Gina Maria Schumacher, kći legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, udala se za svog dugogodišnjeg dečka.

Michael Schumacher (Foto:Afp)

Gina Maria Schumacher, kći legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, udala se za svog dugogodišnjeg dečka.

Britanci su se raspisali o raskošnoj ceremoniji, koja se odvila na Mallorci u luksuznoj vili. Također, vjenčanju je prisustvovao i Ginin stric, Ralf Schumacher sa svojim partnerom.

Prema informacijama Bilda, svi zaposlenici morali su odložiti mobitele prije ulaska na imanje kako ne bi fotografirali obiteljske privatne sobe i prostorije. Naravno, nagađaju da je to ponajviše zbog Michaela, ali ne mogu sa sigurnošću potvrditi njegovu prisutnost na ceremoniji.

"Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bili ostali uzvanici, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja", stoji u Bildovu tekstu.

Pravo stanje Michaela Schumachera je pod velom tajne dugih deset godina, obitelj šuti, a tek tu i tamo dođe poneka vijest koja ne sluti na dobro. Navodno se za Michaela brine tim liječnika 24 sata na dan.

Prije dvije godine Netflix je objavio dokumentarac o Michaelu, a tada je njegov sin Mick, koji je krenuo očevim koracima, otkrio svoju želju.

''Imao bih o mnogočemu razgovarati s ocem. Svega bi se odrekao samo za to'', rekao je Mick, koji je vozio za Haas 2021. i 2022. godine.

Mladi Hrvat impresionirao Mourinha i balkanske zvijezde: Čudesna partija najava velikog transfera

Bivši nogometaš pronađen mrtav u hotelu nakon zabave s prijateljima

Atletico Madrid spasio se protiv Real Madrida: Utakmica bila prekinuta na 15 minuta