Automoto
Automoto

Neurokirurg komentirao posljednje glasine o Schumacheru: "Sve ukazuje na to da se ne osjeća dobro"

Michael Schumacher se oporavlja od teške ozljede koju je zadobio na skijanju prije deset godina.

Michael Schumacher (Foto:Profimedia)

Zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera je već deset godina obavijeno velom tajne! Gotovo ništa se ne zna, informacije cure na kapaljku, a onda se, kao grom iz vedra neba, pojavila glasina da je prisustvovao vjenčanju svoje kćerke u luksuzom imanju na Mallorci.

Nitko sa sigurnošću ne može potvrditi tu informaciju, neki su izrazito sumnjičavi, a jedan od njih je finski neurokirurg Jussi Posti:

"Na temelju dostupnih informacija, mislim da ne vodi baš aktivan život. Sve ukazuje na to da se ne osjeća dobro. Većina ljudi postane toliko slaba i nepokretna da ih više nije moguće izvući iz kreveta nakon toliko godina", smatra Posti pa dodaje:

"To sugerira da je vjerojatno u istom stanju posljednje desetljeće. Sumnjam da se bilo šta iznenada promijenilo u ovoj fazi. Pacijenti oporavljaju ono što mogu oporaviti do dvije godine, a onda se obično utvrđuje nivo oporavaka."

Prije četiri godine Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea, je izjavila da Schumacher komunicira samo očima, a evo što o tome kaže finski liječnik:

"Postoji nekoliko posljedica oštećenja mozga, na primjer, ozljeda može učiniti da pacijent ne želi komunicirati ni s kim, osim sa svojom užom obitelji. Može se dogoditi da nitko osim njegove uže obitelji ne može dovoljno stimulirati pacijenta da komunicira na smislen način", zaključuje finski neurokirurg.

Slavni NBA košarkaš na Facebooku podijelio stihove Thompsonove pjesme: Srbi su neugodno iznenađeni

Michael Schumacher opet bi se mogao pojaviti u javnosti, za sve je "kriva" ljepotica iz BiH

I druga smrt u dva dana: Našli ga uz drvo pored srednje škole