Ostali sportovi
Ostali sportovi

Zanoški i Kelava oduševili duhom i humanošću: Dečki, svaka vam čast!

Napadač Medveščaka i vratar Dinama skupili su novac za one kojima je puno potrebniji.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Zanimljivo se nogometno nadmetanje održalo na terenu Hitrec-Kacijan na Maksimiru. Hokejaš zagrebačkih Medvjeda Tom Zanoški izvodio je kaznene udarce kapetanu i vrataru zagrebačkog Dinama Ivanu Kelavi.

Ovo sportsko 'nadmetanje' organizirano je u svrhu promocije privatne Zaklade ’10 Goals’, koju je Tom Zanoški pokrenuo s ciljem pomoći djeci i obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Kelava je dva puta branio Zanoškom, jedanput je hokejaš pogodio gredu te dva puta zabio. Inače, Zanoški je kao dijete i trenirao u Dinamu, no put ga je odveo u Kanadu gdje je postao hokejaš i kao takav se u dresu Medvjeda vratio u rodni grad. S druge strane, Kelava je veliki ljubitelj hokeja, pogotovo New York Rangersa i legendarnog vratara Henrika Lundqvista.

Njih dvojica odvojili su svoj novac za djecu, a pridružili su im se i igrači Dinama koji su euforično popratili ovaj dvoboj. Šimunić, Vida, Pivarić i ostali uključili su se u akciju donacijama kod svakog penala te sve popratili burnim odobravanjem i smijehom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.