Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO: Zagreb doveo najboljeg pivota prošlog Eura

Prometno je ovih dana u jednom od najboljih rukometnih klubova Europe - Croatia Osiguranje Zagrebu. Svakodnevna su nagađanja ostaje li Domagoj Duvnjak ili odlazi u njemački Hamburg….

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Menadžeri danas pregovaraju, sutra bi se trebalo znati nešto više. No, najbolji kružni napadač prošlog europskog prvenstva, Norvežanin Frank Loke i perspektivni Jakov Gojun nova su pojačanja hrvatskog prvaka.

Mislim da je ova momčad u stanju osvojiti Ligu prvaka

Ljuti su, ljuti su u Zagrebu. Duvnjakovu vjernost Hamburgu ne mogu oprostiti. Nijemci su navodno Zagrebu ponudili samo 350.000 eura za otkup ugovora, ali odmah. Zagreb traži 700.000, a Duvnjaku prijeti izbacivanje u drugu momčad. Pregovori s Domagojevim menadžerima još traju.

<< Hoće li Zagreb uništiti karijeru Domagoja Duvnjaka?

<< Obrat u transferu Duvnjaka u HSV: Ili klupa ili ostaješ?

'Ne može se dogoditi da tri godine unaprijed igrač potpiše za taj klub, njima nije na šest mjeseci ograničen rok predugovora, kao i u košarci to će se morati uvesti i u rukometu', izjavio je Kaleb te nadodao:

'Želim naglasiti da će se Liga prvaka igrati u Areni, ne u Ledenoj'. Tako bi rukometni klub Zagreb trebao imati veći broj navijača nego prethodnih godina.

Vedrije teme dolaze iz Skandinavije. Jedan od najboljih kružnih napadača svijeta, norveški reprezentativac Frank Loke potpisao je trogodišnji ugovor sa Zagrebom.

'Za mene kao Skandinavca zaigrati s najboljim igračima svijeta je ostvarenje snova, želim se boriti za osvajanje Lige prvaka i mislim da je ova momčad to u stanju', objasnio je Norvežanin.

Ovo je za mene ostvarenje snova

Bradati rukometni apostol, još uvijek je najveća rukometna karizma u očima stranaca. I jedan od razloga Lokeovog dolaska.

'Najdraži hrvatski igrač mi je, zasigurno Ivano Balić, i presretan sam što ću zaigrat s njim', rezonirao je norveški reprezentativac.

Jakov Gojun, 22-godišnji hrvatski reprezentativac, dosadašnji igrač Siscije potpisuje sutra. Nadamo se, jedino bez Vorija, da Zagreb iduće godine s argumentima puca na vrh.

Više o