Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO: Rekli mu da će dobiti batina, nije slušao!

'Ubit će te Manny,' upozoravali su engleskog boksača Rickyja Hattona prije meča, no on je hrabro ušao u borbu za titulu svjetskog prvaka u poluvelter kategoriji. Prognoze su se na kraju obistinile: Manny Pacquiao brutalno je nokautirao Engleza, koji se čak triput tijekom meča našao na podu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

'Sve konobarice i konobari bili su Filipinci i svi su znali tko sam. Govorili su mi Manny Pacquiao i pokazivali kako će mi prerezati vrat. Smijali su mi se i mislili u sebi jadnik će dobiti batina, ali kad dođem iduće godine na cruise neče se više tako smijati,' prepričavao je svoje nedavno krstarenje Englez Hatton, a na njegovu žalost prognoze priprostog osoblja pokazale su se točnima.

>> 'Filipinci mi se smiju i misle 'ubit će te Manny'

Naime, Pacquiao je pokazao da je apsolutni favorit u meču u Las Vegasu već u prvoj rundi kada je dva puta dobro uzdrmao bivšeg svjetskog prvaka u poluvelteru i velteru. Hatton je tada ostao na nogama, ali ne u drugoj rundi.

Meč, koji je trebao trajati 12 rundi završen je nakon dvije, a najbolji filipinski sportaš svih vremena osvojio je titulu prvaka svijeta i u petoj različitoj težinskoj kategoriji.

Prethodno je bio prvak u muhi, bantam, perolakoj i lakoj kategoriji, a prije šest meseci nokautirao je i legendarnog Oscara De La Hoyu, jednog od najboljih svjetskih boksača.

 

Više o