Ostali sportovi
Ostali sportovi

Malta je bez izgleda, ali Hrvatska mora ostati u ritmu kao protiv Francuske

Hrvatsku u posljednjem kolu skupine B Europskog prvenstva u Srbiji očekuje 'trening utakmica' protiv Malte...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon odlične utakmice protiv Francuske, izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije najavljuje novu pobjedu naših vaterpolista. Hrvatska posljednju utakmicu u grupi B igra s Maltom sutra u 9:30 sati.

“Očekuje nas jedna lakša utakmica u skupini Europskog prvenstva protiv protivnika koji nema kvalitetu niti našu niti Francuske. Sigurno su novi bodovi upisani. Nama ta utakmica treba poslužiti da maksimalnim angažmanom, koliko je to moguće protiv takvog protivnika, ostanemo u ovom kontinuitetu koji smo pokazali protiv Francuske. Da budemo rasplivani, da ne izgubimo jedan dan za ništa. To će biti glavni zadatak za tu utakmicu, sigurna je pobjeda. Ogromna je razlika u kvaliteti nas i Malte", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

“Josip Pavić je osjetio bol u laktu koja ga muči već dugo. Lječnička služba na čelu s doktorom Borisom Labarom radi sve da ga osposobi. Vjerujem da će već sutra biti ok, a za ove naredne utakmice koje nas očekuju da će biti potpuno oporavljen te da ćemo ga imati u sastavu najnormalnije kao i do sada", zaključio je hrvatski izbornik.

“Nadam se da ćemo utakmicu odraditi bez prevelikih problema i da će svi ostati zdravi za ono iduće što nas čeka, a to je najvažnije na turniru - knock out utakmice. Nadam se kako ćemo uigrati još neke stvari koje bi mogli ispraviti u odnosu na prve dvije utakmice protiv Francuske i pogotovo protiv Srbije", izjavio je golman Marko Bijač.