Ostali sportovi
Ostali sportovi

Usain Bolt se vraća treninzima

Iako je prošle srijede ozlijedio gležanj nakon što je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad svojim sportskim BMW-om, to se kako se čini, neće pretjerano odraziti na njegovim pripremama za nastavak sezone.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Trostruki svjetski rekorder iz Pekinga s treninzima započinje u ponedjeljak. Objavio je to njegov menadžer Norman Peart potvrdivši da trauma koju je proživio ne bi smjela ostaviti previše traga pri pripremama.

>> Usain Bolt ozlijeđen u prometnoj nesreći

Najbrži čovjek na svijetu je u Spanish Townu, gradu zapadno od glavnog grada Jamajke Kingstona, pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad svojim sportskim BMW-om po mokroj i klizavoj cesti. S njim su u društvu bili njegov brat i nepoznata žena. Nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, iako je svo troje prebačeno u bolnicu na preglede. Bolt je pušten kući s omotanim gležnjem. Teško je stradao tek njegov M3, koji je kao poklon dobio od sponzora Pume nakon triju olimpijskih zlatnih medalja.

Prvu bi utrku, i to promotivnog karaktera, Bolt trebao trčati 17. svibnja, za kada je predviđen njegov nastup s Cristianom Ronaldom u Manchesteru.

Više o