Ostali sportovi
Ostali sportovi

Mladost bez Pavića traži europsku pobjedu protiv Primorca

Zagrebačka Mladost ove srijede 20. studenog od 19 sati u prvoj četvrtfinalnoj utakmici LEN Euro kupa dočekuje kotorski Primorac.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iznimno važna utakmica zagrebačke momčadi odlična je prilika za uživanje u vaterpolo uzbuđenjima.

“Očekuje nas vrlo važna utakmica protiv starog rivala. U zadnjem međusobnom obračunu mi smo pobijedili u Zagrebu. Očekujem dobru i lijepu utakmicu za sve te očekujemo našu pobjedu. Primorac je mlada momčad puna tempa, protivnik kojeg moramo respektirati. Josip Pavić nije u momčadi jer se oporavlja od operacije no svi ostali su u dobrom stanju” - izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Uprava kluba na utamici u srijedu priprema zanimljiv i atraktivan program u pauzama, nagradne igre za posjetitelje te nastup performerica iz skupine FIRST Entertaimnet te sinhro kluba Mladost. Svi oni koji neće imati priliku doći i podržati naše Žapce utakmicu će moći uživo pratiti na www.furkisport.hr/havkmladost.

“Stanje u momčadi je dobro, svi jedva čekamo ovu utakmicu koja nam je glavna u ovom dijelu sezone. Kvalitetnija smo momčad od Primorca no ne smijemo se opustiti. Shvaćamo sve vrlo ozbiljno a važno je da steknemo dobru prednost. Pozivam sve navijače da dođu i bodre nas jer su nam velika podrška koja nam puno znači” – izjavio je igrač HAVK Mladost Duje Živković.

Ulaznice za prvu četvrtfinalnu utakmicu LEN Euro kupa mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prvih utakmica. Cijena ulaznice je 25.00 kuna. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.