Ostali sportovi
Ostali sportovi

Goluža taji popis, ali otkrio je kad Kauboji kreću u lov na europsko zlato

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se pred početkom priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kauboji u akciju kreću 26. prosinca, a imat će dva ciklusa (26.-30.12. i 02.-10.01.2014.).

"Ovaj zadnji dio priprema ćemo odraditi u Istri, a tada će nam se priključiti i svi igrači iz Bundeslige", istaknuo je na press konferenciji izbornik Slavko Goluža:

Zbog potencijalnih ozljeda Goluža će još pričekati s objavom popisa. Zna se samo da će na preliminarnoj listi biti 28 igrača...

"Nije da nešto tajim, niti je nekakva novost da ja popis objavljujem u zadnji tren. Mi izbornici odugovlačimo s tom odlukom, a mogu kazati da će ići samo zdravi i spremni jer najgore je imati napola zdravog igrača. Ne želimo da se ponovi situacija s prošlog prvenstva", naglasio je Goluža.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola iznio je očekivanja HRS-a od smotre u Danskoj: "Znamo domet ove reprezentacije, imamo svoja očekivanja, ali da bi se ostvarila, treba imati i nešto sreće. U Španjolskoj smo mislili da možemo do kraja, ali ne možete ako imate ozlijeđenih šest-sedam igrača, od kojih jedan završi na operaciji", kazao je Šola, ponosno dodavši:

"Jedina smo reprezentacija koja je na protekla tri natjecanja bila među osvajačima medalja. Nitko osim nas to nije napravio."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.