Ostali sportovi
Ostali sportovi

Glasujte za najveće sportsko razočaranje godine!

Vi, vjerni čitatelji našeg portala, izabrali ste svojim prijedlozima kandidate za najveće sportsko razočaranje u 2008. godini! Deset vaših prijedloga s najvećim brojem glasova od danas su prepušteni na milost i nemilost čitatelja u našoj anketi koja će trajati točno tjedan dana.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Svatko je ove godine imao neka svoja očekivanja, želje, nadanja, a sve je to netko od naših sportskih ljubimaca trebao i ostvariti. Narednih tjedan dana usredotočit ćemo se na one koji su vas razočarli u 2008. godini.

Najviše ste, razumljivo, bili razočarani neuspjesima pojednih hrvatskih sportaša. Olimpijske igre bile su te gdje su se dogodili najveći ovogodišnji uspjesi, ali neuspjesi. Rukometna i vaterpolska reprezentacija bile su ekipe čiji su vas porazi najviše pekli, a nezavisno od rukometnih Kauboja istaknuli ste i njihovog izbornika Linu Červara.

Članovi naše plivačke reprezentacije također su platili danak neuspjesima na Olimpijskim igrama. Duje Draganja i Sanja Jovanović neće po dobru pamtiti Peking, kao ni naša najbolja sportašica Blanka Vlašić kojoj srebro očito nije bilo dovoljno.

U svijetu tenisa Roger Federer je skinut s trona nakon dugo vrmena, a od naših ste tenisača odlučili Ivana Ljubičića kandidirati za razočaranje godine. Luda sezona Formule 1 bila je posebno razočaranje za jednog čovjeka - Kimija Raikkonena, a to ste prepoznali i vi. I za kraj, potaknuti posljednjim neuspjesima izabrali ste NK Dinamo.

Glasovanje je krenulo! Od 10 ponuđenih kandidata izaberite najveće sportsko razočaranje 2008! Glasovanje traje do sljedećeg petka, 12. prosinca.