Ostali sportovi
Ostali sportovi

Domagoj Duvnjak potpisao za njemačkog rivala HSV-a!

Njemački rukometni Bundesligaš HSV pokušao je sve, ali to nije bilo dovoljno da zadrži jednog od najboljih igrača svijeta - hrvatskog reprezentativca Domagoja Duvnjaka...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak će odraditi još jednu sezonu u HSV, no na ljeto 2014. godine prelazi u redove 18-erostrukog prvaka Njemačke - Kiela! Vijest je potvrdio izvršni predsjednik aktualnog prvaka Bundeslige Klaus Elwardt.

"Zadovoljni smo da smo uvjerili jednog od najboljih vanjskih igrača svijeta da potpiše ugovor s nama. Ugovor kreće od 2014. godine i traje tri sezone s opcijom produljenja na još jednu", otkrio je u priopćenju za javnost Elwardt.

Duvnjak je na Final Fouru Lige prvaka u Kölnu bio junak hamburškog kluba. U polufinalu je upravo protiv Kiela (39-33) postigao 11 pogodaka, da bi u finalu protiv Barcelone (30-29) upisao četiri gola i sedam asistencija. Duvnjak je također izabran za najboljeg igrača Bundeslige u prošloj sezoni od strane trenera i kapetana momčadi.

HSV je već pronašao zamjenu za hrvatskog reprezentativca, a njegovo ime je Joan Canellas.

''Bili bismo jako sretni da smo uspjeli uvjeriti Duvnjaka da ostane. Čak smo i ponudili dobar ugovor, ali on je odlučio da želi otići. Joan Canellas (26) bit će njegova zamjena'', rekao je predsjednik HSV-a Matthias Rudolph.

''Moja odluka je bila prilično lagana. HSV je vrhunski klub i sretan sam da ću na ljeto 2014. godine postati njegov dio'', rekao je španjolski reprezentativac, aktualni član madridskog Atletica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.