Nogomet
Nogomet

Neka druga vremena: Ibra ismijao Gattusa, svi su vrištali od smijeha

U javnost je izašla jedna zanimljivost iz svlačionice šampionskog Milana.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prije pet godina AC Milan je posljednji put imao šampionsku momčad. Dok danas grcaju u prosječnosti tada su svlačionicu dijelili Zlatan Ibrahimović, Thiago Silva, Alexandre Pato, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Antonio Cassano i mnoge druge zvijezde.

Sa svima njima u svlačionici nikad nije bilo dosadno, a posebno s dvojicom. Thiago Silva ispričao je zanimljivu anegdotu u kojoj su u glavnim su ulogama bili Zlatan Ibrahimović i Gennaro Gattuso.

''Jednom na treningu Gattuso je počeo zadirkivati Ibrahimovića. Cijelo jutro Zlatan je bio meta njegovih šala. Ibra je samo šutio. Točnije, smišljao je kako da mu se osveti'', priča Silva pa dodaje:

''Otišli smo u svlačionicu, a oni su sjedili jedan pokraj drugoga. Zlatan je bio miran, a onda je munjevito zgrabio Gennara i naglavačke ga ubacio u kantu za smeće koja je stajala pored.''

I dok je Gattuso imao problema s izlaskom iz kante, cijela je svlačionica umirala od smijeha.

''Samo je mahao nogama. U svlačionici je nastala ludnica. Počeli smo vrištati od smijeha, dok je Gennaro pokušavao da se izvuče. Kunem se, smijao sam se tome sedam dana'', prisjeća se Silva.