Nogomet
Nogomet

Bilić 'dobio na lotu': Ako dovede Realovu zvijezdu, to će biti spektakl

Čini se kako su vlasnici West Hama odlučili duboku zavući ruku u novčanik.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Engleski premierligaš West Ham United kojeg predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, spreman je ponuditi čak 60 milijuna eura Real Madridu za kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza (25), piše madridska Marca pozivajući se na druge izvore.

No, Madriđani navodno traže čak 80 milijuna što bi mogli platiti Manchester United, Chelsea i PSG koji su pokazali interes, ali nisu povukli prvi potez. Ipak, navodno čak ni tako bogati klubovi ne želi istresti toliki novac za zvijezdu Reala pa je West Ham s ovom ponudom itekako u igri. Zasad navodno vodi bitku s Man Unitedom jer i Jose Mourinho želi dovesti Kolumbijca.

Kada bi James izabrao West Ham, bio bi to transfer koji bi šokirao Premierligu te izbacio Hammerse visoko na listu onih koji misle najozbiljnije naredne sezone. Dolazak Jamesa bio bi pravi poklon navijačima koji su već pokupovali sve godišnje ulaznice za Olimpijski stadion na kojem će njihov klub igrati od ove sezone.

Rodriguez nema veliku ulogu kod trenera Zinedinea Zidanea i zatražio je od vodstva 'Kraljevskog kluba' da ga ovog ljeta puste, ukoliko se stvari drastično ne promjene. Kolumbijac je bio jedna od najvećih zvijezda svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine i nakon World Cupa preselio je na Santiago Bernabeu za 80 milijuna eura.

Do sada je za Real upisao 78 nastupa i postigao 25 golova, međutim dolaskom Zidanea ispao je iz prve momčadi. Za kolumbijsku reprezentaciju je u 48 nastupa zabio 16 golova.

Slaven Bilić je ovoga ljeta u West Ham doveo Sofianea Feghoulija i Tonija Martineza iz Valencije, Havarda Nordtveita iz Borussije M'gladbach, te je od Al Jazire otkupio ugovor Manuela Lanzinija.