Nogomet
Nogomet

VIDEO Real poveo prekrasnim 'škaricama', ali nakon toga doživio 'potop'

Težak udarac uoči dolaska Barcelone doživio je Real Madrid, koji je poražen na gostovanju kod Seville, u sklopu 11. kola Primere, s 3:2, što mu je prvi službeni poraz u sezoni i prvi pod vodstvom trenera Rafe Beniteza...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real je odlično otvorio utakmicu i poveo u 22. minuti fantastičnim pogotkom Sergija Ramosa. Bivši igrač Seville 'škaricama' je zabio nakon ubacivanja Isca, ali se pri padu na travnjak ozlijedio. Nedugo nakon toga je napustio travnjak i tu su krenula 'kola nizbrdo' kada je u pitanju 'kraljevski klub'.

VIDEO Barcelona na vrhu, Neymar postigao pogodak od kojeg zastaje dah

Četiri minute nakon izlaska Ramosa, točnije u 36., Ciro Immobile iskoristio je ubacivanje Konopljanke iz kornera i iz vrlo teškog kuta zabio za 1:1. Bio je to ujedno i rezultat prvog poluvremena.

Sjajni Ukrajinac Konopljanka još je jednom bio asistent za pogodak, ovoga puta u 61. minuti. Odigrao je odličan dupli pas s Immobileom, a onda ubacivao oštru prizemnu loptu na peterac Reala. Prvi je njoj bio Banega, koji je između dvojice braniča Reala zakucao loptu u mrežu za vodstvo domaćina 2:1.

Točku na i sjajnoj predstavi Seville stavio je Fernando Llorente u 74. minuti. Mariano je ubacio s desne strane, a najviši u skoku bio je Španjolac, koji je u igru ušao samo četiri minute ranije.

Real je u posljednjim sekundama utakmice ublažio poraz preko Jamesa Rodrigueza, koji se vratio na travnjak nakon više od dva mjeseca izbivanja zbog ozljede.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u redovima Reala, te je u nekoliko navrata opasno prijetio, ali je i više nego uobičajeno griješio u predaji lopte. Mateo Kovačić proveo je cijelu utakmicu na klupi Reala.

Podsjetimo, Barcelona je u ranijoj utakmici slavila s 3:0 protiv Villarreala što znači da su Katalonci sada vodeći s tri boda prednosti, s kojima će na noge Realu 21. studenog.

Alen Halilović igrao je do 80. minute Sporting iz Gijona koji je nesretno izgubio sa 0-1 (0-0) od Atletica u Madridu golom Griezmanna (90+3) na samom kraju dvoboja. Atletico je sada treći na ljestvici sa 23 boda, dok je Sporting 14. sa 12 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo