Nogomet
Nogomet

VIDEO Napoli bacio prvaka na koljena: Mizeran učinak Juvea!

U derbiju 6. kola Napoli je pred svojim navijačima slavio protiv aktualnog prvaka Italije i aktualnog viceprvaka Europe - Juventusa...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Napoli je pogocima Lorenza Insignea i Gonzala Higuaina poveo s 2:0 u 62. minuti utakmice, no samo 60-ak sekundi kasnije Mario Lemina postavio je konačnih 2:1.

Insigne je nakon kratke kombinacije s Higuainom odlično pucao s ruba kaznenog prostora i precizno pogodio donji desni kut kola Gianluigija Buffona. Legendarni talijanski vratar mogao je bolje reagirati i kod drugog pogotka Napolija, kada je Higuian pucao, a on, iako je imao loptu na ruci, nije uspio zaustaviti udarac.

Lemina je nedugo nakon toga iskoristio ubacivanje Paula Dybale s lijeve strane i iz neposredne blizine progurao nekako loptu do mreže Pepea Reine.

Iako je Juve pritiskao do kraja utakmice, promjene rezultata nije bilo, tako da je aktualni prvak nakon šest odigranih susreta ostao na mizernom učinku od pet bodova! Trenutno je 13., a nakon nedjeljnih utakmica može pasti i do zone ispadanja...

Napoli je pobjedom skočio na osmo mjesto, ali samo privremeno dok svoje susrete ne odigraju Milan, Lazio, Atalanta...

U ranije odigranom susretu Roma je rutinski s 5:1 riješila pitanje prvoligaša Carpija. Sve je bilo praktički riješeno do 31. minute kada su Manolas, Pjanić i Gervinho doveli Romu do vodstvo 3:0. Borriello je smanjio u 34. na 3:1, no onda su u nastavku Mohamed Salah i Lucas Digne postavili konačnih 5:1.

Roma je pobjedom skočila na treće mjesto, ali također samo privremeno do ostale momčadi ne odigraju svoje susrete šestog kola.

 

Widget powered by WhatstheScore.com