Nogomet
Nogomet

VIDEO Real želi dovesti Falcaa i bivšeg velikog talenta Barcelone

Nije tajna da Real Madrid želi ojačati svoj napad za sljedeću sezonu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na listi potencijalnih pojačanja u vršku napada najbolje kotiraju Radamel Falcao i Mauro Icardi, pišu španjolski mediji.

Falcao je već duže vrijeme na radaru Florentina Pereza pa to nije nikakvo iznenađenje. Icardi je španjolskim medijima posebice zanimljiv jer je nekoć bio u omladinskom pogonu Barcelone, a kad Real traži makar i bivšeg Barcinog igrača, to je uvijek vijest koja se dobro prodaje.

Nakon tri godine provedene u omladinskom pogonu Barcelone, 2011. odlazi na posudbu u Sampdoriju koja potom otkupljuje njegov ugovor, a dvije godine kasnije prelazi u milanski Inter.

Argentinac je ove sezone u 31 utakmici zabio 19 golova za Inter. Kotira kao jedan od najboljih mladih igrača na svijetu. Iako mu je statistika vrlo dobra, 22-godišnji argentinski napadač prolazi krizno razdoblje u Interu, našao se na zubu navijača i navodno ozbiljno razmišlja o odlasku.

Realovo zanimanje za Icardija ima prilično dugu povijest. „Kraljevi“ su htjeli Argentinca još 2008., kada je bio kadet argentinskog Vecindarija, ali Icardi je završio u Barceloni. I prošle sezone Real se zanimao za Icardija, no posao se nije realizirao, ali sada bi mogao „upaliti“. Icardi ima ugovor s Interom do 2018., a Talijani traže tridesetak milijuna eura. U Realu smatraju da je to malo previše pa će pokušati smanjiti odštetu. Ako je Real doista zagrizao, jasno je da će Icardi završiti na Santiago Bernabeuu.