Nogomet
Nogomet

Arsenal želi Mandžukića, United doveo braniča iz 8. lige!

Petak je bio predzadnji dan zimskom prijelaznog roka...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nama najzanimljivije što se dogodilo u petak jest prelazak Ivice Olića iz Wolfsburga u HSV, ali i interes Arsenala za Marija Mandžukića.

Donosimo kronološki pregled najzanimljivijih prodaja igrača, posudbi, ali i glasina...

22:50 Talentirani stoper Athletic Bilbaa Aymeric Laporte izjavio je kako mu godi interes klubova iz Premierlige, ali...

"Zasad ne mislim napuštati Athletic Bilbao, sretan sam ovdje i želim ostati", izjavio je 20-godišnji Bask rođen u Francuskoj.

21:21 Zadnji vezni Jack Cork prešao je iz Southamptona u Swansea. Nepoznat je iznos odštete.

20:30 Ljevonogi stoper RNK Split Tomislav Glumac otišao je na posudbu u Balikesirspor, trenutno posljednju momčad turskog prvenstva. Glumac će se priključiti Andriji Vukoviću koji je također u ovom prijelaznom roku napustio klub iz Parka mladeži i otišao u redove fenjeraša iz Turske.

19:25 Zanimljivu izjavu dao je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal nakon što je doveo igrača iz osme lige: "Mi želimo prodavati, a ne kupovati. To je ono što nas zanima do kraja prijelaznog roka."

18:01 Goal.com piše kako je Mario Mandžukić na meti Arsenala. Našeg reprezentativca bi u zimskom prijelaznom roku htio dovesti Arsene Wenger, ali pitanje je što će reći Diego Simeone.

16:39 Na inzistiranje Louisa van Gaala Manchester United je doveo novog braniča. To je 20-godišnji Sadiq El Fitouri, rođen u Libiji, stiže iz Salford Citya, kluba koji igra u osmom rangu engleskog nogometa. El Fitouri je potpisao na godinu i pol, do ljeta 2016., a zanimljivo je kako je u svom prethodnom klubu proveo nešto više od mjesec dana (!). Naime, Manchester City ga je otpustio u prosincu kada se priključio Salfordu i evo sad će zaigrati za United.

15:30 - Ivica Olić službeno u HSV-u - Olić se vratio u klub za koji je igrao od 2007. do 2009. godine. Potpisao je ugovor do ljeta 2016. godine.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

14:10 Ukoliko Darren Fletcher prijeđe iz Man Uniteda u West Ham, prvu će utakmicu igrati protiv - Man Uniteda.

13:10 Dinamo se uspio riješiti Wilsona - Sporting ga nije htio nazad, pa ga je poslao u Den Haag.

12:50 - Josip Radošević na meti Cordobe - Nakon što im je propao posao dovođenja Luce Marronea, španjolski se prvoligaš okrenuo pronalasku drugog veznog igrača. Jedno od imena koje se spominje je i hrvatski nogometaš Napolija - Radošević.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

12:45 - Atalanta dovela Antona Krešića - Talijanski prvoligaš doveo je devetnaestogodišnjeg stopera NK Zagreba. Cijena transfera nije poznata.

12:25 - Borussia Dortmund dovela Jacoba Bruuna Larsena - Njemački viceprvak doveo je 16-godišnjeg danskog talenta iz danskog Lyngbyja.

12:05 - Real Madrid dovodi Jose Luisa Gaya - Kraljevski klub ima namjeru povući još jedan veliki transfer za budućnost. Nakon Martina Odegaarda (16) i Lucasa Silve (21), Kraljevi žele govesti Gaya, devetnaestogodišnjeg lijevog braniča. Otkupna klauzula iznosi mu 18 milijuna eura. "Tog momka jednostavno treba dovesti", rekao je predsjednik Reala Florentino Perez.

12:00 - Ezequiel Lavezzi između Rome i Liverpoola - Argentinski nogometaš na odlasku je iz PSG-a, a kandidati su talijanski i engleski velikan. Visina odštete trebala bi iznositi oko 20 milijuna eura.

11:45 - Pablo Osvaldo na pragu Juventusa - Inter se želi riješiti kontroverznog talijanskog nogometaša, no problem su financijski uvjeti. Inter traži pola milijuna eura, Juventus ga želi besplatno

11:30 - Brazilski vratar Fiorentine Neto prelazi u Juventus - Na ljeto postaje slobodan igrač u prelazi u Juventus. Potpisao je četverogodišnji ugovor. 

11:00 - Danny Ings (Burnley) na korak od Liverpoola - Svi engleski mediji bruje da je transfer Ingsa, strijelca sedam premierligaških pogodaka ove sezone, u Liverpool gotova stvar i da se samo čeka liječnički pregled i potpis.  

10:45 - Srđan Lakić u Paderbornu - Kicker je pustio vijest da je Lakić (31) pojačao redove Paderborna, koji je platio drugoligašu Kaiserslauternu oko 350 tisuća eura. Lakić je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine.

10:32 - Juan Cuadrado u Chelseaju - Sky Sports tvrdi da je transfer Kolumbijca (Fiorentina) u londonski klub riješena stvar i da će Chelsea platiti oko 30 milijuna eura. Engleski pak mediji navode da je Enner Valencia iz West Hama također na pragu Chelseaja. 

08:00 - Ivica Olić se vraća u HSV - njemački mediji prenose da je transfer Olića u HSV gotova stvar, ljevonogi napadač je već dao prve izjave, no sportski direktor Wolfsburga tvrdi da još ništa nije potpisano. Transfer bi trebao biti težak 1.5 milijuna eura.