Nogomet
Nogomet

Težak poraz Kovačeva Eintrachta, neviđena gužva iza odbjeglog Bayerna

Imao je klub iz Frankfurta priliku pobjedom zasjesti na drugo mjesto, ali doživjeli su bolno prizemljenje.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U 21. kolu Bundeslige Eintracht Frankfurt je imao priliku pobjedom zasjesti na drugo mjesto u Bundesligi, ali je momčad Nike Kovača na gostovanju u Augsburgu doživjela bolno prizemljenje i izgubila s 3:0.

Uzalud Eintrachtu nadmoć u posjedu lopte (37:63 posto) kad su domaćini bili ubitačni. Koo JaCheol je u 19. minuti zabio za vodstvo Augsburga, u 76. Michael Gregoritsch je to povećao da bi Marco Richter u 89. postavio konačan rezultat.

Eintracht je tako ostao šesti dok se Augsburg probio na sedmu poziciju i za njima zaostaje dva boda.

VIDEO ----> Augsburg - Eintracht Frankfurt 3:0

Vodeći Bayern je na impresivnih 18 bodova prednosti, ali iza Bavaraca vlada neviđena gužva - sedam klubova nalazi se unutar četiri boda, od drugoplasiranog Bayer Leverkusena do osme Borussije Monchengladbach.

Svi se oni žele plasirati u Ligu prvaka, a za to će im biti potrebno završiti među četiri najbolja (Njemačka od ljeta 2018. daje četiri kluba izravno u Ligu prvaka).

Ako Kovač uspije, bila bi to fantastična priča jer, podsjećamo, prije 20 mjeseci igrali su s Nurnbergom u razigravanju za ostanak u Bundesligi...

U drugom susretu HSV i Hannover su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 37. minuti golom Ivera Fossuma, a izjednačio je Filip Kostić četiri minute prije kraja susreta. Domaćin je u posljednjim trenucima ostao s igračem manje nakon što je isključen Kiriakos Papadopoulos.

Rezultati by SofaScore