Nogomet
Nogomet

Talijani najavili senzacionalni Modrićev transfer, iz Madrida stigao hladan tuš

Hrvatska kolonija u glavnom gradu Lombardije već je sad golema, a talijanski mediji pišu da bi se mogla i povećati.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ušli smo u posljednji mjesec ljetnog prijelaznog roka i možemo očekivati svakakve transfer-špekulacije.

Jedna takva stiže s Apeninskog poluotoka, plasirao ju je Sky Sports Italia i glasi: Inter želi Luku Modrića!

Nerazzurri su u velikoj ofenzivi, već su iskrcali desetke milijuna eura za dovođenje novih igrača (Radja Nainggolan, Lautaro Martinez, Matteo Politano, uskoro se očekuje i potvrda dolaska Šime Vrsaljka iz Atletico Madrida) te imaju visoke ambicije u nadolazećoj sezoni, a šlag na krunu cijelog njihova prijelaznog roka bilo bi dovođenje Luke Modrića.

Sky Sports poziva se na izvore bliske Modriću i navodi kako je kapetan Vatrenih dao načelni pristanak na transfer te da bi klubovi mogli krenuti u pregovore nadolazećih dana.

Vidal na čekanju

Modriću godi činjenica da mu je Inter spreman ponuditi veliku plaću te da će ga u svlačionici dočekati trojica suigrača iz reprezentacije (Perišić, Brozović, Vrsaljko) koji će mu umnogome olakšati prilagodbu. Luka će uskoro navršiti 33 godine, više nije u cvijetu mladosti, premda je i dalje na vrhunskoj razini i ne treba previše govoriti o tome koliko bi pojačanje bio za Nerazzurre.

A do interesa Intera za Modrića došlo je zbog toga što se nikako ne uspijevaju dogovoriti s Bayernom glede transfera Artura Vidala, pa je taj posao odlučio staviti na čekanje prije nego što ispita sve mogućnosti u vezi možebitnog dolaska kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Marca gasi požar

U međuvremenu iz Madrida stiže demantij preko Realova neslužbenog glasila Marce.

"Prava je istina ta da ni Real ni hrvatski reprezentativac ne žele prekinuti svoju plodonosnu suradnju, tako da je san o Interu nemoguć. Najbolji igrač Svjetskog prvenstva povremeno je znao reći kako želi završiti karijeru u Realu, a Real nikad neće niti ući u pregovore za njega. Njemu je trenutno u mislima utakmica Superkupa Europe protiv Atletica koja se 15. kolovoza igra u Tallinnu", napisala je Marca.

Zvuči kao nekakva PR objava iz Reala za umirivanje navijača koji bi teško podnijeli odlazak Modrića nakon što je klub već napustio Cristiano Ronaldo...