Nogomet
Nogomet

VIDEO Allegri i sudac na udaru zbog Pjace: Navijači poludjeli zbog novog Hrvata

U drugoj utakmici Dinamove skupine Juventus i Sevilla su u Torinu odigrali sadržajnu utakmicu, ali mreže su ostale netaknute.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić ostao je na klupi, a Massimiliano Allegri je u 86. minuti ubacio Marka Pjacu umjesto Dybale, no hrvatski reprezentativac nije došao u priliku ugroziti Sevillina vratara, ali je u dvojbenoj situaciji bio srušen u kaznenom prostoru, kad je sudac mogao pokazati i na bijelu točku.

Cijela momčad Juventusa tražila je najstrožu kaznu, a Torino danas bruji o tome. Navijači Juvea uvjereni su da je to bio prekršaj za jedanaesterac.

''Jedanaesterac na Pjaci? Bez komentara, molim sljedeće pitanje'', kazao je trener Allegri.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Inače mnogi navijači Juventusa su nakon utakmice kritizirali Allegrija zašto Pjacu nije uveo ranije, ali i komentirali kako bi mladi Hrvat uskoro mogao prisiliti Talijana na promjenu formacije u 4-3-3, gdje bi on i Dybala igrali krilne napadače i hranili ubojitog Higuaina. Pjaca je očito već kupio navijače.

Juventus u drugom kolu Lige prvaka igra 27. rujna protiv Dinama u Zagrebu. Pjaca će se tako vratiti na Maksimir brže od očekivanog nakon što je ovo ljeto napustio 'modre'.