Nogomet
Nogomet

Šok na Bernabeu: FIFA istražuje transfere Real Madrid

Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) potvrdila je glasine da istražuje Real Madrid zbog navodnih nepravilnosti pri transferu maloljetnih nogometaša...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

"FIFA trenutno sakuplja potrebne informacije i dokumentaciju kako bi spremno pristupila ovom slučaju. Disciplinski postupak nije otvoren, a trenutno vam ne možemo reći više informacija", stoji u priopćenju za javnost FIFA-e.

U Real Madridu su mirni po tom pitanju i ne vjeruju da će ih zadesiti Barcelonina sudbina.

"U potpunosti se slažemo s FIFA-om po ovom pitanju. Uvijek smo surađivali i uvijek ćemo surađivati s FIFA-om. Ne smatramo se krivim nizašto", rekao je Emilio Butragueno, čovjek zadužen za odnose s javnošću u Kraljevskom klubu.

Real Madrid je prošloga tjedna kompletirao transfer 16-godišnjeg norveškog reprezentativca Martina Odegaarda i moguće da je to bio okidač koji je natjerao FIFA-u da krene u istragu.

Podsjetimo, FIFA je Barcelonu, zbog neregularnosti pri dovođenju maloljetnih igrača, kaznila zabranom dovođenja nogometaša u naredna dva prijelazna roka, a hoće li ista sudbina zateći Real Madrid tek treba vidjeti.

Više o