Nogomet
Nogomet

Ronaldo: Portugal ide na Svjetsko prvenstvo!

Najskuplji svjetski nogometaš, ozlijeđeni napadač madridskog Reala i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo uvjeren je da će njegovi suigrači u reprezentacije i bez njegove pomoći biti bolji od Bosne i Hercegovine u dvije utakmice…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ronaldo je došao u Lisabon u utorak, te je obavio magnetsku rezonancu. Pregled je pokazao da gležanj njegove desne noge nije u dobrom stanju, te su se tako i Portugalci uvjerili kako je njihov najbolji nogometaš nepodoban za igru.

>> Queiroz: Igramo protiv ekipe koju obožavamo gledati

Real Madrid je u prethodnim danima obavještavao Portugalski nogometni savez da Ronaldo nije spreman za igranje dvije dokvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine, ali su ipak dopustili da se igrač uputi prema Lisabonu i da se Portugalci sami uvjere u težinu njegove ozljede.

'Navijat ću za moje suigrače. Siguran sam da će Portugal izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo', izjavio je Ronaldo za Marcu.

Prema pisanju madridskoga sportskog dnevnika AS-a, Cristiano Ronaldo na nogometne bi se travnjake mogao vratiti već u nedjelju, 22. studenog, u dvoboju protiv Racing Santandera. Sasvim sigurno, trebao bi biti spreman za nastup 29. studenog u 'clasicu' protiv Barcelone na Nou Campu.

'Volio bih zaigrati i prije tog sraza. Utakmica protiv Barcelone je najveća, ali ja želim igrati i prije toga. Priznajem da sam pomalo i nestrpljiv jer jedva čekam opet zaigrati nogomet. Osjećam se dobro, počeo sam već trčati, te se nadam da ću se sljedećeg tjedna pridružiti suigračima na treninzima.'

Više o