Nogomet
Nogomet

'Ribery prioritet, ali bit će dobar i Fabregas'

Ako tijekom ovog prijelaznog roka baš nikako ne uspiju angažirati Francka Riberyja, predsjednik Barcelone Joan Laporta spreman je krenuti u realizaciju transfera Cesca Fabregasa...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Eurospski prvaci u posljednje se vrijeme učestalo spominju kao moguće buduće odredište Arsenalova veznjaka, a prema nekim su navodima spremni u London odaslati službenu ponudu za Fabregasa u vrijednosti od 45 milijuna eura. No, Barcelonin prvi čovjek inzistira na tome da je francuski krilni igrač njihova prva opcija, iako je i sam svjestan da će taj posao teško realizirati.

>> Laporta: Eto'o mi ne odgovara na pozive, idemo po Villu

Bayern ga ne želi prodati i na Francuza su nalijepili cijenu od 80 milijuna eura. Pokušavao je bezuspješno i Real, a u trku za Riberyjem upleo se i Liverpool.

>> 'U Fabregasovom je tijelu Barcelonin DNK!'

'Ribery je bio igrač za kojeg smo bili zainteresirani za neku normalnu svotu, no Bayern ga ne želi prodati. Ukoliko su spremni prodati ga, mi smo ga spremni kupiti, a ako to ne žele okrećemo se Fabregasu', izjavio je Laporta i zaključio: 'Nakon prošle sezone potrebni su nam tek manji zahvati u momčadi, lijevi bek, centralni branič i veznjak ili napadač'.