Nogomet
Nogomet

Pogledajte Bilićev govor tijela: Zna li i izbornik da je 'bivši'?

Na tiskovnoj konferenciji održanoj prije utakmice Hrvatske s Latvijom izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić odavao je dojam nespokojnog čovjeka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iako je tijekom obraćanja medijima Bilić istaknuo kako se ne opterećuje time što se će dogoditi u srijedu kada će se sastati Izvršni odbor HNS-a te kako mu je aktualna situacija izazovna, govor tijela hrvatskog izbornika slao je drugačije poruke. Vidni podočnjaci i neuredna brada možda su uobičajeni kod našeg izbornika-rokera, ali 'bježanje pogleda', otpuhivanje, odmahivanje glavom govorili su kako je i Bilić svjestan kako ga je samo činjenica kako se utakmica igra za dva dana sačuvala na izborničkoj stolici.

Bilića su otpisali i navijači i nogometni komentatori, a izgleda i oni koji su ga prije pet i pol godina postavili na užarenu poziciju hrvatskog nogometnog izbornika. U razgovoru za Novu TV Bilić je rekao kako nije siguran da bi uopće vodio Hrvatsku u play-offu, a govor tijela hrvatskog izbornika pokazuje kako i on zna da je 'bivši'. Uostalom, pogledajte video pa se i sami uvjerite...