Nogomet
Nogomet

Objavljene cijene karata za Srbiju: 'Nismo htjeli da bude preskupo'

Hrvatska protiv Srbije, sada je i službeno, na Maksimiru 22. ožujka u 18 sati.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U Hrvatskom nogometnom savezu održali su press konferenciju na kojoj su izašli s detaljima oko utakmice Hrvatska - Srbija.

Ono što je navijačima najvažnije, konačno su otkrili cijene ulaznica - sjever gore košta 50, sjever dolje 70, istok 120, zapad gore 120, a zapad dolje 250 kuna.

"Kao što vidite, za ovaj mega-događaj nismo odlučili mijenjati cijene u odnosu na utakmicu s Makedonijom, a na termin smo se odlučili kako bi se ljudi koji ne žive u Zagrebu i oni iz inozemstva mogli isti dan vratiti kućama", rekao je Damir Vrbanović.

Prodaja karata za utakmicu Hrvatska - Srbija počinje 21. veljače, a vršit će se u 24 Tisak media centra diljem Hrvatske, uz obvezno predočenje osobnih dokumenata onoga tko kupuje (jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, s tim da mora dati podatke i za preostalu trojicu vlasnika dragocjenog papirića).

Jučer je potvrđeno kako neće biti gostujućih navijača ni na Maksimiru ni u uzvratu u Srbiji, a iz HNS-a je su također najavili kako su s Nogometnim savezom Srbije dogovorili da će u delegacijama biti po 150 ljudi.

"Ovo sa zabranom dolaska gostujućih navijača je bio korak na koji smo prisiljeni, jer i mi i kolege u Srbiji želimo da sve prođe bez incidenata", pojasnio je izvršni predsjednik HNS-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.