Nogomet
Nogomet

Mandžukić: Ne bojim se Bayernovih pojačanja

Mario Mandžukić održao je prvu press konferenciju nakon ovajanja Lige prvaka.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Do utakmice Hrvatska - Škotska ostalo je još samo dva dana.

Prvi Hrvat koji je zabio u finalu Lige prvaka, Mario Mandžukić danas je napokon ostvario želju mnogih medija u Hrvatskoj. Zajedno s članom stručnog stožera Alenom Bokšićem stigao je u prostorije navijačke udruge 'Uvijek vjerni' gdje se održala press konferencija hrvatske reprezentacije.

Ima li Mandžo snage nakon što je s Bayernom osvojiti sve što je mogao? Naravno da ima...

''Jedva čekam utakmicu. Bila je teška sezona, ali uspješna. Ne osjećam umor i dobro sam raspoložen'', izrekao je Mandžukić riječi koje su melem za uši svakog hrvatskog navijača...

Hrvatski napadač kaže kako polako postaje svjestan što je ove sezone napravio.

''Bila je to fenomenalna sezona, nitko to nije očekivao.''

Mandžo kaže kako ga ne zamara hoće li zabiti niti rasplet ostalih utakmica u skupini. Ne brinu ga ni izostanci ključnih igrača poput Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

''Bilo bi bolje da su tu, ali ima puno onih koji čekaju prigodu.''
Ne vjeruju pričama kako će se Škoti predati.

''Nema takve momčadi na svijetu!''

Naravno da je sve zanimalo što ga čeka u Bayernu sljedeće sezone. Stiže Pep Guardiola, a možda i nova konkurencija u napadu.

''On sigurno može dodatno unaprijediti našu igru. Vjerujem u sebe i ne opterećujem se koga će Bayern dovesti.''

Alen Bokšić mijenjao je pred mikrofonima Igora Štimca kojem su članovi udruge 'Uvijek vjerni' poklonili naočale. Bio je Štimac tamo, ali je Boka govorio. Baš je on zabio Škotima prije 13 godina na Maksimiru kada je bilo 1:1 u kvalifikacijama za SP u Japanu i J. Koreji.

''Ma jedva se sjećam toga.''

Bokšić je htio istaknuti jednu stvar...

''Spominje se stalno da Škotska dolazi oslabljena, ali nas to ne zanima. Mi želimo pobjedu u spektaklu. Pozivam navijače, bit će i lijepo vrijeme.''

S obzirom da Škoti nisu reprezentacija od koje treba posebno strahovati, bit će zanimljivo vidjeti koliko će biti ofenzivna postava Igora Štimca.

''Postoje trenuci kada morate isprobati nešto novo. Imamo dosta napadača i nismo još odlučili s koliko ćemo ih igrati u prvih 11'', poručio je Bokšić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.