Nogomet
Nogomet

I njemački navijači se okrenuli protiv Ozila: Direktor jako ljutit

Teške dane proživljava Mesut Özil. Ne ide mu zadnjih tjedana u Arsenalu, a na zub su ga sada uzeli i navijači njemačke reprezentacije...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mesut Özil je prošlo ljeto prešao iz Real Madrida u Arsenal uz odštetu od 50 milijuna eura i u prvom je nastupima za novi klub briljirao. No, u posljednje su mu vrijeme kola krenula nizbrdo. Ne igra dobro, nema više ni golova ni asistencija, a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna je promašio i jedanaesterac.

Izložen je kritikama engleskih medija koji postavljaju pitanje jesu li ga ''topnici'' preplatili, a da stvar bude gora, i vrlo čitani njemački mediji, Bild i Kicker, ovaj su tjedan propitkivali može li Özil biti vođa ''elfa'' na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Njemačka je u srijedu u prijateljskoj utakmici u Stuttgartu pobijedila Čile s 1-0, pritom je igrala prilično slabo, a domaći su navijači najmanje zadovoljni bili upravo Özilom unatoč činjenici da je asistirao Mariju Götzeu za jedini pogodak. Kada je izlazio iz igre u 89. minuti, navijači su ga propisno izviždali, što je razljutilo direktora njemačke reprezentacije Olivera Bierhoffa.

''Nisam shvatio zvižduke Mesutu u trenucima dok je Njemačka vodila. Šteta je da je igrač poput Özila doživio takvo što'', rekao je Bierhoff.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o