Nogomet
Nogomet

Ovo su najzanimljiviji događaji zadnjeg dana prijelaznog roka!

Kolumbijski reprezentativac Juan Cuadrado (26) napustio je Fiorentinu i karijeru će nastaviti u redovima Chelseaja, dok je Andre Schürrle (24) napustio 'Bluese' potpisavši ugovor za Wolfsburg...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Cuadrado je za Chelsea potpisao ugovor na četiri i pol godine, a nagađa se kako će 'viole' dobiti oko 25 milijuna eura odštete. Cuadrado je dres Fiorentine nosio posljednje tri sezone, a prije toga je tri godine bio član Udinesea uz jednu sezonu na posudbi u Lecceu. Karijeru je započeo u Independiente Medellinu. Za Cuardadove usluge bili su zainteresirani i Manchester United, te Liverpool, no 'Bluesi' su bili najkonkretniji.

Za razliku od Cuadrada koji je stigao na Stamford Bridge, njemački reprezentativac Schürrle je napustio londonski klub i vratio se u domovinu u redove Wolfsburga. Schürrle je za 'vukove' potpisao ugovor na četiri i pol godina, a Chelsea će dobiti 30 milijuna eura odštete. Schürrle, koji je za njemačku vrstu upisao 42 nastupa i bio je član 'elfa' koji je slavio na posljednjem svjetskom prvenstvu, stigao je u Chelsea 2013. iz Bayer Leverkusena. Igrao je i za Mainz.

Jedna od znimljivijih priča posljednjeg dana prijelaznog roka je i mali incident u redovima Sampdorije.

Nakon svega pet dana provedenih u klubu, kamerunski napadač Samuel Eto'o (33) je prema posljednjim vijestima napustio kamp kluba iz Genoe.

Eto'o je u Sampdoriju stigao 27. siječnja iz Evertona potpisavši ugovor na dvije i pol godine, no nakon nedjeljnog debakla na gostovanju kod Torina (1-5) očito se nije složio s Mihajlovićevom kaznom. Naime, srpski trener je nakon teškog poraza u ponedjeljak kaznio svoje igrače s dva treninga, ali je Eto'o pokupio svoje stvari i nije se pojavio ni na jednom.

Eto'o je u Sampdoriju stigao kao slobodan igrač bez odštete.