Nogomet
Nogomet

Olić s dva gola potvrdio odličnu formu pred derbi s Bayernom

Našeg reprezentativca uskoro očekuje važna utakmica protiv svog budućeg kluba. Bit će to vatreno otvaranje nastavka bundesligaških uzbuđenja kojeg Olić dočekuje u velikoj formi što je potvrdio s nova dva zgoditka u prijateljskoj utakmici s Hansom.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac i još uvijek član njemačkog Bundesligaša HSV-a, Ivica Olić, postigao je dva pogotka u prijateljskom ogledu svoje momčadi i Hanse iz Rostocka. Drugoplasirana momčad njemačkog nogometnog prvenstva lako se obračunala s drugoligašem, svladavši ga 3-0 u utakmici prijateljskog karaktera.

>> VIDEO: Olić ošamario Eduarda

Nakon što je Piotr Trochowski u petoj minuti realizirao najstrožu kaznu i doveo HSV u početno vodstvo, na scenu je stupio Olić i pogocima u 22. i 50. minuti susreta postavio konačan rezultat.

O golovima Olića raspisali su se svi njemački mediji. Njegovu prezentaciju svi jednom riječju ocjenjuju - savršenom.

'Opet Olić. Hitronogi je napadač dokazao da je već na samom početku drugog dijela sezone fantastično pripremljen. Ne bude li kažnjen utakmicom suspenzije zbog incidenta s Eduardom na pripremama, mogao bi svome budućem klubu u prvome proljetnom kolu priuštiti vrući ples', piše Morgenpost.

Ivica Olić tako je nagovijestio dobru realizatorsku formu pred nastavak njemačke Bundeslige, odnosno utakmice hamburške momčadi i minhenskog Bayerna, koja je na rasporedu 30. siječnja. Susret je to sadašnjeg i budućeg Olićevog kluba i derbi 18. kola Bundeslige.

'Zadovoljan sam. Ovaj je test bio važan pokazatelj naše spreme. Ipak, nisam siguran koliko je je Hansa realno kvalitetna momčad', izjavio je trener Hamburžana Martin Jol.