Nogomet
Nogomet

Očajni United opet kiksao, Ibra promašio penal za pobjedu

Prva utakmica 27. kola Premierlige odigrana je na Old Traffordu gdje je Bournemouth po prvi put u svojoj povijesti osvojio bod

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 27. kola Premierlige na Old Traffordu su Manchester United i Bournemouth odigrali 1:1.

Polovicom prvog dijela, u 23. minuti, Marcos Rojo je doveo Crvene vragove u vodstvo, a onda se u finišu poluvremena "zakuhalo" na travnjaku.

Za goste je u 39. minuti dosuđen jedanaesterac kojeg je Joshua King pretvorio u izjednačujući pogodak, a tom prilikom je Zlatan Ibrahimović zbog prigovora dobio žuti karton.

Taj Ibrin žuti važan je zbog onog što se dogodilo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Nakon jednog starta je gostujući branič Tyrone Mings kopačkom nagazio Ibrahimovića koji ga je pogledao, zapamtio i odmah u idućoj akciji u skoku udario laktom u glavu.

Trebao je Ibra dobiti izravni crveni karton, ali nije dobio niti drugi žuti. No, jest Andrew Surman i Bournemouth je ostao s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme.

Hrabro su odolijevali sve do 72. minute kada je Adam Smith igrao rukom u svom šesnaestercu. Ibrahimović je uzeo loptu i pucao prizemno u donji desni kut, ali Artur Boruc je fenomenalno obranio njegov udarac i sačuvao Bournemouthu dragocjeni bod u borbi za ostanak.

Rezultati by SofaScore