Nogomet
Nogomet

Niko Kranjčar dobio ponudu s potpuno neočekivane adrese: "Spremni smo na pregovore"

Bivši igrač Dinama i Hajduka od ovog tjedna je u potrazi za novim klubom.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je objavljeno da je Niko Kranjčar sporazumno raskinuo ugovor sa škotskim velikanom Rangersom, dobio je i prvu ponudu.

"Niko, ovih dana u medijima se vrti priča kako ste raskinuli ugovor s Rangersima. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali 'kratki'. Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone, bili bi izrazito sretni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti već iduće kolo... S poštovanjem, istinski nogometni romantici."

Poziv je to kojeg su Kranjčaru uputili iz nogometnog kluba Dračice Đakovo.

Riječ je o niželigaškom klubu iz đakovačkog kvarta Dračice koji je, nakon svog osnivanja 2015. godine krenuo iz najnižeg ranga natjecanja, a trenutno se natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije.

Kako su nam rekli, "osnovani su isključivo iz ljubavi prema nogometu, football manageru te kao svojevrsni otpor trulosti sistema", i s ponosom dodaju:

"Aktivni smo u zajednici kroz mnoge humanitarne akcije."

Iz Dračica ističu kako "poziv Kranjčaru nije slučajan jer ga već neko vrijeme prate". Svjesni su da ga Nikina dolaska u Đakovo neće biti ništa, ali to im i nije bio konačni cilj. Demonstrirali su svoj (nogometni) entuzijazam, a to je ono što ih pokreće, i njih i njihov klub.