Nogomet
Nogomet

'Nije istina da su braća Sharbini prodana Hajduku'

Predsjednik Rijeke Ivan Frančišković demantirao je priče o tome kako je već dogovoren transfer njegovih najboljih igrača Anasa i Ahmada Sharbina u Hajduk tijekom ljetnog prijelaznog roka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Braća Sharbini u Hajduku za 2 milijuna eura, vijest je koja se pojavila u javnosti posljednjih dana. Sve je već dogovoreno, samo se još trebaju Splićani dogovoriti s igračima, piše se. U Rijeci takve informacije demantiraju.

'Nije istina! Vijest da smo dogovorili prelazak braće Sharbini u Hajduk nije informacija nego dezinformacija,' izjavio je za Sportske novosti Ivan Frančišković, predsjednik Rijeke, te objasnio:

'Mi Anasa želimo prodati u inozemstvo pa od zarade pregovarati o Ahmadovom ostanku i kupovati pojačanja, a ne obojicu prodati izravnim konkurentima i prije početka prijelaznog roka bez da smo sačekali nove i to inozemne ponude! Nit’ sam ja neozbiljan predsjednik, nit’ je Rijeka neozbiljan klub.'

Ipak, šanse da braća Sharbini nastave svoju karijeru u HNL-u nisu nemoguće.

'Hajduk i Dinamo ostaju u igri, ali ništa se novoga ili konkretnoga nije dogodilo. Ponavljam, prijelazni rok još službeno nije ni počeo. Rijeka neće žuriti,' zaključio je Frančišković.
 

Više o