Nogomet
Nogomet

Nepobjedivi Redknapp: Tottenham deklasirao Liverpool u Kupu!

Londonski Tottenham i bez pomoći Luke Modrića s lakoćom je pobijedio Liverpool u Carling kupu na White Hart Laneu. Najzaslužniji za trijumf bio je napadački dvojac Roman Pavljučenko i Fraizer Campbell.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Redknappov nogometni stroj nastavlja gaziti sve pred sobom. U Liga kupu na domaćem su terenu deklasirali ugledni Liverpool, koji je doduše igrao s kompletnim rezervnim sastavom, a od priznatih igrača jedino je Fernando Torres igrao prvih 56. minuta. Spursi su pak, nastupili u vrlo jakom sastavu. Redknapp je odmarao samo Luku Modrića, Darrena Benta i Davida Bentleya. Ćorluka je igrao svih 90 minuta.

Liverpool je pao već u prvom poluvremenu. Spursi su na odmor otišli s prednošću od 3:0. U razdoblju od 38. do 45. minute Pavljučenko je zabio jednom, a Campbell dvaput i utakmica je bila praktički riješena. U nastavku je Plessis smanjio za goste, ali Pavljučenko ubrzo povisuje na 4:1, da bi Hypija postavio konačnih 4:2, no za Redse više nije bilo povratka.

>> Modrić hvali menadžera: 'Redknapp nas zna motivirati'

>> Pavljučenko: 'Redknapp kao da je došao iz puba na utakmicu'

Utakmicu je obilježila i teška ozljeda vratara Tottenhama Heurelha Gomesa. Stradao je u sudaru s Degenom i kasnije je iznesen na nosilima s terena, a zamijenio ga je bivši vratar Real Madrida Cesar.

Tottenham Spursi ovom su se pobjedom plasirali u četvrtfinale Carling kupa.