Nogomet
Nogomet

Navijač udario šakom Hajdukovog glasnogovornika!

Glasnogovornika kluba Davora Pavića u prostorijama kluba napao je navijač. Pavić je zadobio udarac šakom u vrat te je završio u bolnici na preventivnom pregledu, ali se osjeća dobro.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Napadač na Pavića dugogodišnji je navijač Bijelih te mu je kao takvom bio dozvoljen pristup prostorijama kluba. Riječ je osobi koja boluje od PTSP-a koja je također prije dva tjedna prekinula sastanak Peroša s Vučevićem. Nakon udaranja Paviću je u pomoć priskočio Ante Miše i spriječio daljnji napad.

Zbog cijele situacije uz dosadašnjeg portira na Poljudu će se pojaviti i zaštitari.

>> Grant uskoro dolazi u Split

>> HNL: Hajduk uvjerljiv protiv Zagreba

Uprava je najavila skori dolazak Avrama Granta u Split. No kako pišu engleski mediji Grant je zamolio Peroša da pričeka dva tjedna za odluku. Naime, pojavila se informacija kako izraelski menadžer Pini Zahavi namjerava u narednim danima kupiti Portsmouth, gdje bi za sportskog direktora postavio upravo prijatelja Granta.

Torcida je pak iskazala svoje mišljenja na utakmici protiv Zagreba s transparentom 'Vučeviću, Miše, Torcida za vas diše.'

'Vučević i Miše su se stvarno tijekom ovih godina pokazali kao pravi Hajdukovci od glave do pete, ne bi stvarno volija da se poruka dvosmisleno shvati, da je to kontra nečega, to je kontra ničega, to je podrška našim Hajdukovcima i to je to,' kaže Dado Lelas iz Torcide.

Lutanje Hajdukove Uprave tako nije gotovo. Bude li se doista čekalo dva tjedna na odluku Granta pobjedama u Kupu i prvenstvu Ante Miše bi kao jeftinija opcija mogao dobiti uvjerljivu naklonost javnosti i navijača.