Nogomet
Nogomet

Mourinho će tražiti autogram od Maradone

Nastavlja se talijansko nogometno prvenstvo, a subotnji prvenstveni dvoboj Intera i Cagliarija na San Siru gledat će argentinski izbornik Diego Maradona.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Treneru Interovih nogometaša Joseu Mourinhu rekli su da će subotnji prvenstveni dvoboj njegovih nogometaša s Cagliarijem gledati sam Maradona. Portugalac se nije ustručavao priznati:

'Pitat ću ga za autogram s posvetom za mog sina. Uopće se ne šalim. Ako bude želio, dovest će ga k vama da odradimo zajedničku press-konferenciju', rekao je Mourinho dan uoči utakmice 18. kola Serije A s Cagliarijem. 

>> Mourinho se sprema na otimačinu Wengerovog 'klinca'?

Razlog Maradonina dolaska na utakmicu zanimanje je za potencijalne reprezentativce u dresu domaćeg sastava: Nicolasa Burdissa, Javiera Zanettija, Estebana Cambiassa, Julija Cruza i Hernana Crespa.

'Sviđalo se to nekome ili ne, Maradona je vrlo važan dio nogometne povijesti. No, njegova pristutnost na tribinama sigurno neće utjecati na moje odluke. Lijepo je da dolazi na San Siro, ali ne vidim zašto bih mu zbog toga morao na teren izvesti njegove igrače. Mislim da on ionako neće na temelju utakmice s Cagliarijem zaključiti je li mu netko od petorice naših nogometaša dobar ili nije.'