Nogomet
Nogomet

Mamić prekrižio Ćorića do daljnjega, Dinamu se vraćaju dva važna igrača

Nakon serije gostovanja (Rijeka, Ždralovi, Split, Olympiakos) Dinamo se vraća na Maksimir.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U nedjelju s početkom u 15:00 na Maksimiru se sastaju Dinamo i Istra 1961, a dvoboj je to u kojem Zagrepčani imaju imperativ pobjede.

"Vraćaju nam se Ivo Pinto i Leonardo Sigali, a zbog tri žuta kartona nema Goncala. Nakon serije slabih rezultata mi jednostavno nemamo alternativu nego osvojiti tri boda uz dobru igru. Znamo stanje na ljestvici, a znamo i za naređenje Uprave", izjavio je trener Modrih Zoran Mamić koji je prokomentirao i izjave svog starijeg brata Zdravka koji je na press konferenciji u petak rekao kako od momčadi u preostaloj 21 utakmici do kraja sezone u HNL-u očekuje 19 pobjeda i dva remije.

"Nije to nama nikakav pritisak jer i ja tako razmišljam, a nema razloga da tako ne bude. Neće biti jednostavno, ali moramo se baciti na glavu. Mi to možemo."

Trenutno u vezi Dinama sve najviše zanima situacija s Antom Ćorićem koji je nedvosmisleno rekao kako se više ne vidi u Dinamu i kako želi otići.

Ćorić neće tek tako otići iz Dinama

"Neugodno sam iznenađen njegovim istupom, ali Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo izrekli jučer. Ipak, nakon njegovih novih izjava u medijima očito je kako Ante Ćorić nije spreman niti glavom niti željom sutra igrati tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo, sukladno njegovom ponašanju i radu, vidjeti kad će igrati", otkrio je Zoran Mamić.

"Nisam se nikad u karijeri susreo s ovakvim slučajem, tim više jer sam tog dečka sa 16 godina stavio u prvu momčad i dao mu kapetansku traku s 18 godina i 60-ak odigranih minuta za prvu momčad. Malo je čudna i apsurdna situacija", kazao je Mamić koji po pitanju mogućeg Ćorićeva odlaska ima jasan stav.

"On je punoljetan, kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obveze. Ako mi budemo zadovoljni ponudom onda postoji mogućnost. U suprotnom - ne."