Nogomet
Nogomet

Mamić: Jako sam sretan i raspoložen

Zdravko Mamić, ponovno je otkrio da osim Dinama i nogometa postoje i neke druge stvari. One male, svakodnevne, koje čine život.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mamić je naine, jednu od svojih kćeri upisao u Atletski klub 'Dinamo-Zrinjevac' i prvi put s njom otišao i u shopping. Iako, kako je rekao, svoju djecu i suprugu vidi svaki dan, nešto ga je u tom susretu dirnulo i natjeralo da počne razmišljati o smislu života. 

'Kada smo izašli iz trgovine gdje smo kupili opremu za trening, primio sam kćerku za ruku i osjećao sam stravičan ponos. Onda je ona uzela moju ruku, poljubila je i rekla: 'Tata, hvala ti za ovo što si mi kupio', ispričao je vidljivo dirnuti Mamić te dodao da iako je sa svojom djecom svaki dan, i vodi ih i na ljetovanje i na skijanje, taj je tren osjetio posebno ushićenje. 

'Skrenula mi je pažnju da postoji i nešto drugo osim Dinama i nogometa i da život čine male stvari. Kad te prestanu veseliti male stvari on postaje besmislen, a ja u 'poplavi' ovog posla od jutra do sutra, od Dinama, više ne vidim ni male ni velike ni nikakve stvari', podijelio je svoje otkrivenje izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama sa širokom javnošću.


Više o