Nogomet
Nogomet

Lucio: Tužan sam jer me Bayern više ne treba

Iako je na nedavnom Kupu konfederacija u Južnoafričkoj republici bio ključni čovjek pobjede u finalu protiv Sjedinjenih Država, Brazilac Lucio u Bayernu je dolaskom Louisa van Gaala postao nepoželjan...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

31-godišnji branič zabio je ključni, pobjednički pogodak za vodstvo Brazila 3:2 protiv SAD-a u finalu Kupa konfederacija. No, povratak u 'stvarnost', tj. Bayern, nije bio tako lijep kao i dani provedeni u žutom, brazilskom dresu. Naime, danas su se okupili nogometaši Bayerna za narednu sezonu, a na okupljanju se nije pojavio Lucio, za kojeg je novi trener bavarske momčadi, Louis van Gaal, izjavio da ne računa na njega.

'Tužan sam što me u Bayernu više ne trebaju. Moram vratiti mir koji sam izgubio, a mir ću pronaći jedino ako promijenim klub. Transfer je uistinu jedino što je normalno tražiti u ovom trenutku', izjavio je Lucio iako s Bayernom ima ugovor do kraja iduće sezone.

U karijeri je Lucio igrao samo za tri kluba. Za brazilski Internacional iz Porto Alegrea, te za Bayer i Bayern, gdje je od 2004.
 

Više o