Nogomet
Nogomet

Lovre Kalinić s tribine pratio poraz svoje buduće momčadi Genta

Kalinić će u novom klubu zamijeniti Šveđanina Jacoba Rinnea koji je bio jedan od glavnih krivaca za prvi pogodak

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U derbiju 21. kola belgijskog nogometnog prvenstva Racing Genk je na Luminus Areni pobijedio Gent 2-0 upisavši prvu pobjedu u posljednjih pet kola. Oba gola pala su u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Alejandro Pozuelo u 19. minuti, te Nikolaos Karelis u 26. minuti iz kaznenog udarca.

Za domaći sastav je posljednje tri minute zaigrao bivši igrač Hajduka Tin Sven Sušić, a utakmicu je s tribina pratio njegov bivši suigrač iz splitskog kluba Lovre Kalinić koji će karijeru nastaviti u Gentu.

Nagađa se kako će hrvatski reprezentativac preseliti u Gent za nešto više od tri milijuna eura čime bi postao najskuplji vratar u povijesti belgijske lige. Potpis ugovora i predstavljanje Kalinića se očekuje nakon što obavi liječnički pregled.

Kalinić će u novom klubu zamijeniti Šveđanina Jacoba Rinnea koji je bio jedan od glavnih krivaca za prvi pogodak domaćeg sastava.

Racing Genk je usprkos pobjedi ostao na devetom mjestu sa 28 bodova, dok je Gent na sedmoj poziciji sa 32 boda. U vodstvu je Club Brugge sa 43 boda.
 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.