Nogomet
Nogomet

Ronaldova sestra pobjesnila: Nije joj dobro sjela šala, napala je Van Dijka

Nije dugo trebalo čekati reakciju na izjavu Liverpoolova Nizozemca.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U taboru Cristiana Ronalda, a i među njegovim fanovima malo tko je dobro prihvatio zezanciju Virgila van Dijka uoči dodjele Zlatne lopte.

Na konstataciju novinara kako činjenica što Ronaldo nije došao na ceremoniju u Parizu znači i da Van Dijk ima jednog rivala manje u borbi za Zlatnu loptu, Nizozemac je odgovorio: "Zar mi je on stvarno bio rival?"

Drogba deset godina nakon krađe protiv Barce ispunio obećanje, na noge digao i Messija

Prijašnjih godina u situacijama kad Ronaldo ne bi bio proglašen najboljim gotovo redovito znali smo naletjeti na nezadovoljne reakcije iz njegova tabora.

Ovog puta nije se dogodilo takvo što, nitko nije komentirao činjenicu da je Lionel Messi proglašen najboljim, ali zato Ronaldova sestra Katia Aveiro nije mogla prešutjeti Van Dijkovu izjavu, pa je na svom Instagramu napisala podužu objavu.

Gospodin Modrić: Velike Lukine riječi uz fotografiju s Messijem zaradile tisuće reakcija, pohvalila ga i Barca

"Postoje ljuti koji su potpuno frustrirani i nerealni! Dragi Virgile, tamo gdje ti ideš Cristiano je otišao i došao već tisuću puta. Dragi Virgile, u zemlji u kojoj ti igraš godinama Cristiano je triput bio prvak, a ti još uvijek nemaš pehar u svojim rukama. Bio je i najbolji igrač i najbolji strijelac u dobi mlađoj nego što si ti. Nakon toga je otišao na druga mjesta i postao najveći igrač u povijesti jednog Real Madrida. Da ti kažem još nešto? S tim Realom pobijedio te je u finalu Lige prvaka. On ih ima već pet, a ti jednu. Žalimo te. Sada Virgile, kad osvojiš naslove koji se stvarno računaju, onda ćemo razgovarati. Tada ćeš možda moći sjesti za isti stol s Cristianom, koji za mene jest i uvijek će biti najbolji na svijetu", napisala je Ronaldova sestra.