Nogomet
Nogomet

Kaka: Nisam u sjeni Ronalda, ja sam glavni razigravač!

Dobro je poznato da dvije najveće zvijezde madridskog Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Kaka, nisu kućni prijatelji. No, Kaka inzistira da se na terenu ne osjeća podređen u odnosu na svog suigrača...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što je Ronaldo u zadnjim utakmicama zablistao golovima iz slobodnih udaraca, Kaka ne želi prihvatiti tezu da će morati popraviti vlastiti igru kako ne bi ostao u sjeni portugalskog suigrača…

'Uvjeravam vas da se ne osjećam kao igrač u njegovoj sjeni. Moj primarni posao je razigravati momčad i asistirati suigračima za golove, što sam dosad učinio već tri puta. Sve što je Cristiano napravio zadnjih dana, napravio je svojom zaslugom. Igrao je dobro, a momčad je iz njegovih predstava izvukla profit,' izjavio je Kaka.

Činjenica da dosad nije postigao još niti jedan gol u dresu Kraljevskog kluba brazilskog asa, kako tvrdi, uopće ne zabrinjava.

'To za mene nije nikakav problem. Kao što sam rekao, moj glavni posao je namještanje golova, što sam dosad dobro radio. Ne poričem da volim i sam zabiti gol, ali me ne brine što to dosad još nisam učinio. Zabijat ću i ja već, navijači ne trebaju brinuti oko toga. Najvažnije je da momčad pobjeđuje, to je jedino što se računa,' zaključio je Kaka.

 

Više o