Nogomet
Nogomet

Hrgović: Dinamo je velik klub, nikom ništa ne zamjeram

Mirko Hrgović više nije član Dinama. Iako je imao ugovor na još jednu sezonu, sporazumnim raskidom završila je njegova epizoda u Maksimiru, odakle odlazi sa 150 tisuća eura više na računu. No, nikome ništa ne zamjera.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mirko Hrgović i Zdravko Mamić sve su dogovorili i Sinjanin je nakon smo jedne sezone napustio Maksimir. Sporazumni raskid ugovora, bez svađe i drame.

'Sve je super. Rastali smo se na način na koji smo i dogovorili suradnju prije godinu dana. Gospodski,' izjavio je Mirko nakon što je postao slobodan igrač.

Prije samo godinu dana njegov se dolazak u Dinamo pretvorio u pravu sapunicu, a navijači Dinama i Hajduka kao da su se natjecali tko će ga brutalnije izvrijeđati. I dok mu Torcida nije mogla oprostiti odlazak u Zagreb, pa su po gradu vješali neukusne plakate, BBB pak nisu mogli prihvatiti u dinamovim redovim hajdučko srce pa su na tribinama vješali lutke. No, dečko iz Sinja sve je stiočki podnio i nijednom pogrdnom riječju nije nikada komentirao reakcije navijača.

'Dinamo je velik klub i svakom našem igraču je želja igrati u njemu. Proveo sam u Maksimiru odličnu sezonu u kojoj smo osvojili dva trofeja. Nemam riječi zamjerke prema nikome. Igrači u svlačionici sjajno su me prihvatili, baš kao i uprava kluba. Koristim ovu priliku kako bih im zahvalio na tom,' zaključio je.

Kojim će smjerom krenuti njegova karijera, još nije siguran. Ponuda ima no, ništa još nije odlučeno.

Više o