Nogomet
Nogomet

Hertha odbila Drpića: To nema veze s gospođom Nives!

Sportski direktor Herthe Michael Preetz potvrdio je da je njegovom klubu ponuđen hrvatski nogometni reprezentativac Dino Drpić, ali i da od posla neće biti ništa, jer ih on kao branič ne zanima.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Njemački dnevnik Bild cijeli je slučaj pokušao okrenuti na šalu. U izvještaju tako stoji da Hertha ne želi Drpića i njegovu privlačnu suprugu Nives, uz poruku: 'Sramota! Gospodine Preetz, što imate protiv gospođe Celzijus?'

>> FOTO: Nives i Dino ne skidaju ruke jedno s drugog

Preetz se, međutim, nije dao uhvatiti u Bildovu zamku i ozbiljno je odgovorio:

'Drpić nam je ponuđen, ali nismo bili zainteresirani. To nema nikakve veze s njegovom suprugom. Dovođenje igrača ne ovisi o njihovim partnerima,' izjavio je Preetz.

'Razlog je u našoj sveukupnoj filozofiji. A Drpić se ne uklapa u profil igrača kakav je zamislio naš trener Lucien Favre,' dodao je sportski direktor Berlinčana.

Umjesto Drpića, koji tako i dalje ostaje u drugoligašu Karlsruheu, Hertha je na probu za mjesto braniča, ispražnjeno nakon odlaska našeg Josipa Šimunića, dovela mladog 21-godišnjeg Srbina Nemanju Pejčinovića, nogometaša beogradskog Rada.

'Promatramo ga već neko vrijeme. Na nedavnom je Europskom U21 prvenstvu ostavio dobar dojam. Definitivno ima potencijala,' rekao je Preetz.

Više o