Nogomet
Nogomet

Halilović ide Rakitićevim stopama? Barca ga šalje na kaljenje

Klupski europski nogometni prvak Barcelona obznanio je danas da je potpisao prvo veliko pojačanje za novu sezonu, a na pomolu je, čini se, još jedno...

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Barcelona je ovog ponedjeljka na svojoj službenoj stranici objavila vijest da je potpisala Aleixa Vidala, sjajnog desnog beka Seville, koji je svoju karijeru započeo upravo u Kataloniji, točnije Barcinom pogonu.

Još bi se jedan transfer mogao dogoditi između Seville i Barcelone ovoga ljeta, a uključuje mladog hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića. Denis Suarez, igrač koji je pod ugovorom s Barcelonom, odigrao je jako dobru sezonu u Sevilli i Katalonci će ga vjerojatno vratiti u svoje redove. U suprotnom bi smjeru, kao novi mladi igrač kojem trebaju prvoligaške minute, trebao krenuti Halilović.

Prošle je sezone drugi Hrvat žario i palio u Sevilli, a danas je jedan od ključnih igrača Barcelone u veznom redu - Ivan Rakitić. Sevilla nikako ne bi bila loša opcija za mladog Halilovića, koji tek treba napraviti prve prave korake u seniorskom nogometu.