Nogomet
Nogomet

'Ferguson je taj koji je odlučio prodati Ronalda!'

Obitelj Glazer, američki vlasnici Manchester Uniteda, putem svog glasnogovornika je poručila da je odluku o prodaji Cristiana Ronalda u madridski Real donio menadžer kluba Alex Ferguson.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

'Ideja da smo Ronalda prodali zbog tereta dugovanja nije točna niti istinita. Jedina je istina da je Cristiano Ronaldo nakon šest godina provedenih u našem klubu odlučio da je vrijeme za odlazak, a menadžer je prihvatio njegovu želju. Sir Alex Ferguson ima potpunu kontrolu nad momčadi. Ima otvorene ruke u donošenju odluka za koje smatra da su najbolje za momčad. To će i dalje biti slučaj. Ovaj je klub posljednjih godina doveo u svoje redove veliki broj igračkih svjetskih klasa, a to će činiti i ubuduće,' izjavio je glasnogovornik obitelji Glazer.

>> U Barci se pitaju: Odakle Realu toliki novac!?

>> 'Ronaldo je 6 mjeseci lagao navijačima Manchestera'

>> Ronaldu 9.5 milijuna funti + 25% povećanje svake sezone?

>> VIDEO: Ronaldo ljubakajući s Paris Hilton proslavio transfer

Ferguson je prošloga ljeta činio sve kako bi zadržao Ronalda, kada je također Real napravio veliki pritisak u pokušaju da ga kupi od Manchester Uniteda. Međutim, godinu dana kasnije je, očito, promijenio stajalište, te dopustio najveći transfer u povijesti nogometa.

 

Više o