Nogomet
Nogomet

Modrić: Samo bih pobjedu smatrao dobrim rezultatom!

Najveća hrvatska zvijezda zadovoljna je svojom formom uoči utakmice s Gruzijom …

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Luka Modrić ključni je igrač Tottenhama, ali i hrvatske reprezentacije. Potvrdit će to bez dvoumljenja Harry Redknapp i Slaven Bilić, menadžer Spursa i izbornik hrvatske reprezentacije. Stoga je jako važno da Modrić bude u optimalnoj fizičkoj spremi za subotnju kvalifikacijsku utakmicu s Gruzijom. Modrić je na pripreme reprezentacije stigao s bolovima u gležnju, jednako kao i njegov klupski kolega Vedran Ćorluka.

>> Sin je na tatu: 'Što čeka HNS? Možda zaigra za Brazil ili Ukrajinu!?'

>> VIDEO: Gruzija nije kvalitetna, ali pokušava igrati

Jučer sam počeo normalno trenirati, osjećam se dobro i mislim da ću biti maksimalno spreman za dvoboj s Gruzijom“, kazao nam je Modrić dodajući da ne osjeća nikakve problem u svezi nedavne operacije slijepog crijeva.
„Već sam i zaboravio na to. Sve je prošlo u najboljem redu, vratio sam se u rekordnom roku na teren.“

'Menadžer je zadovoljan mojom igrom'

U hrvatskim i engleskim medijima provlačila se teza kako Modrić u posljednjim utakmicama nije bio na razini nekih prijašnjih partija.
Menadžer je zadovoljan mojom igrom. I ja sam zadovoljan posljednjim igrama, ali naravno da uvijek može bolje“, skromno će Modrić.

Hrvatsku u Tbilisiju očekuje možda i ključna kvalifikacijska utakmica. Što znate o Gruzijcima?

„Nismo imali još prilike gledati Gruziju na video zapisima. To ćemo napraviti u sljedeća dva dana. Njihovi rezultati u posljednjih godinu-dvije, u svakom slučaju od kada je došao izbornik Temuri Ketsbaia, pokazuju da se radi o dobroj reprezentaciji. Nemaju poraza u dosadašnjem tijeku kvalifikacija, ali ni u prijateljskim utakmicama, a imali su nekoliko jakih suparnika na repertoaru. To treba respektirati.“

'Mi idemo po pobjedu i ništa nas drugo ne zanima'

S kojim biste rezultatom bili zadovoljni na gostovanju u Gruziji?

„Uzimajući našu kvalitetu i trenutačnu formu naših igrača, mislim da sve drugo osim pobjede, prema mome mišljenju, ne bi bio dobar rezultat. Mi idemo po pobjedu i ništa nas drugo ne zanima. Naravno, s tim da respektiramo Gruziju koja ima dobru momčad, ali mi moramo nametnuti našu igru, pa će naša kvaliteta tijekom utakmice doći do izražaja“, zaključio je Modrić.
 

Više o