Nogomet
Nogomet

Eduardo: Zadovoljan sam, ali bit će teško na Emiratesu

Hrvatski nogometni reprezentativni napadač Eduardo da Silva nije nastupio u sinoćnjem dvoboju protiv Villareala zbog ozljede, no mogao bi u uzvratu. Dudu je zadovoljan izborenim rezultatom, ali i oprezan uoči uzvrata na Emiratesu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Arsenal je na vrućem gostovanju kod Villareala izborio vrlo dobar rezultat uoči uzvrata. Iako su se mučili u prvom poluvremenu i činilo se da bi mogli loše proći protiv raspoloženog protivnika, u nastavku su proigrali i prekrasnim golom Adebayora izborili 1:1 na El Madrigalu.

>> VIDEO: Adebayor prekrasnim škaricama usrećio Topnike

'Bili smo fizički bolje pripremljeni i na kraju smo imali šanse doći do pobjede. Remi je pošten rezultat jer je Villareal bio bolji u prvom poluvremenu, a mi u drugom, no mi smo zabili gol u gostima i to je jako važno,' izjavio je nakon utakmice naš reprezentativac Eduardo da Silva, koji nije igrao zbog ozljede prepona. Dudu se ipak pribojava uzvrata:

'Sad još moramo dovršiti dobro obavljen posao na domaćem terenu. No, svjesni smo da nas čeka opasan protivnik i da će biti jako teško pobijediti.'

Zadovoljan je i Cesc Fabregas, kapetan Arsenala, koji se vratio nakon višemjesečne ozljede.

'Bila je to prilično izjednačena utakmica i obje ekipe su imale šansi zabiti, no kad igraš u gostima i još ti se nekoliko igrača ozlijedi u prvom poluvremenu, onda moraš biti zadovoljan s remijem,' zaključio je Fabregas.

Arsenalu su se na ovoj utakmici ozlijedili vratar Almunia i William Gallas. Almunia je iskrenuo gležanj i neće ga biti najmanje tri tjedna, dok je Gallas povrijedio ligamente koljena i zasad još nije poznato koliko ga neće biti, no sigurno je da se neće tako brzo vratiti