Nogomet
Nogomet

Eduardo ipak samo lakše ozlijeđen

Iako se prvotno činilo kako je obnovljena ozljeda prepona na utakmici s Andorom teže naravi, Eduardo da Silva propustiti će tek današnju prvenstvenu utakmicu s Manchester Cityijem i onu protiv Villareala u Ligi prvaka u utorak.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Obnovi Duduove ozljede donekle su kumovali i nenogometni uvjeti u Andorra la Veli. Nakon utakmice Dudu nije osjećao bolove, nego tek dan kasnije nakon što se mišić potpuno opustio i ohladio.

'Vjerojatno je došlo do obnove iste ozljede kao i zadnji put. Mislim pred sam kraj utakmice. U svakom slučaju nije ništa strašno, najvjerojatnije se tijelo još privikava na naprezanja, nagle promjene kretanja, a moguće je da je pripomogao i poprilično loš teren', kazao je Eduardo za internetsku stranicu HNS-a.

>> Utakmicu po utakmicu: Eduardo ponovo ozlijeđen

'Sve je u redu, već sam započeo s programom rehabilitacije. Klupski liječnici predviđaju kako bi mogao početi normalno trenirati već u srijedu ili četvrtak. To znači da bi propustio idući susret Premierlige u subotu protiv Manchester Cityja kao i onaj Lige prvaka u utorak protiv Villareala. Ako bi bilo prema očekivanjima, ponovno bih bio u kombinacijama za osam dana i gostovanje protiv Wigana'.

Više o