Nogomet
Nogomet

Ovakav povratak u London Mourinho nije mogao ni zamisliti: Chelsea 'izbušio' United!

U posljednjoj utakmici 9. kola engleske Premierlige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu isprašio Manchester United...

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Jose Mourinho vratio se na Stamford Bridge, ali po prvi puta kao trener neke druge engleske momčadi. Domaći igrači nisu imali milosti prema njegovom Manchester Unitedu u posljednjoj utakmici 9. kola engleske Premierlige te su ju izbušili s čak 4:0!

Bila je to demonstracija apsolutne moći momčadi koju vodi Antonio Conte. Sve je krenulo zagrljajem Chelseajeve legende Johna Terryja i njegovog dragog trenera Mourinha prije utakmice, a kada je sudac dao zvižduk za početak čekalo se svega 30 sekundi za prvi pogodak!

Marcos Alonso uputio je daleku loptu prema naprijed, Chris Smalling očajno je pogriješio u obrani, Pedro se domogao lopte i zaobišao Davida De Geu te potom mirno zabio za 1:0. Na licu Josea Mourinha vidlo se da mu je prvotni plan pao u vodu nakon manje od minutu igre.

Da nije bilo De Gee na golu United je mogao stradati i puno teže, no u konačnici je Chelsea zabio 'samo' četiri komada. Do kraja prvog poluvremena gol je postigao i Tim Cahill, a onda su u nastavku mrežu zatresli Eden Hazard i N'Golo Kante. Posebno je lijep bio pogodak Kantea koji je nanizao nekoliko igrača i neobranjivo pogodio donji desni kut De Geina gola.

Chelsea je pobjedom skočio na četvrto mjesto i ima 19 bodova, bod manje od vodećeg trojca Manchester City, Arsenal, Liverpool.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo