Nogomet
Nogomet

Capello: Igrat će Crouch jer, eto, nemamo ništa bolje

U našoj kvalifikacijskoj skupini derbi će večeras na Wembleyju odigrati Englezi i Ukrajinci. Dok Ukrajinci prijete sa svih strana, Engleska se muči s ozljedama napadača. Capello je tako, na njegovu žalost, morao u sastav uvrstiti i Kranjčarevog suigrača Petera Croucha.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon ozljeda Heskeyja i Colea, Capello je ostao i bez naknadno pozvanog Benta pa će u napadu tako protiv Ukrajine zaigrati Peter Crouch. Takav razvoj događaja nije baš dobro prihvatio izbornik Gordon Albiona.

>> Lampard: Ševčenko je najveća opasnost

'Moramo igrati s Crouchom, jer on je sada najbolje što imamo. Moja prva ideja je bila da igramo s jednim brzim napadačem usamljenim u špici. Crouch ima malo drukčiji stil, definitivno nije Bent, ali nije ni Heskey koji može držati pritisak', razočaran je Don Fabio.

Capello ne voli Croucha što dokazuje da je dosad imao rezerviranu tek klupu u engleskoj reprezentaciji. Čak je i naknadno pozvani Bent bio u prednosti, a to sve govori.

'Imamo virus nesreće koji je pogodio naše napadače. Nadam se da je ovo zadnji put da se nešto ovako događa', oplakuje Crouchove suigrače Capello, prenosi Sun.

Ipak, Talijan je vidio da je vrag odnio šalu pa je prozborio i koju dobru o napadaču Portsmoutha. 'Siguran sam da će biti dobar. Formu mu nije loša i ovo je velika prilika da se dokaže. Poznajem ga dobro i u zadnje vrijeme igra vrlo dobro.'

Engleska i Ukrajina igraju večeras u 21 sat na Wembleyju. Domaćin je prvi na ljestvici ispred Hrvatske i Ukrajine.